Rochii cocktail

Tinuta perfecta pentru petrecerile cocktail

Moda este un obicei, o deprindere colectivă, specifică la un moment dat unui mediu social.

Termenul de “la modă” se aplică de obicei unei persoane care poartă haine sau accesorii care fac parte din tendințele modei actuale, chiar dacă moda include mai multe ramuri. Moda se schimbă foarte repede; este suficient ca cineva să descopere ceva mai bun și mai frumos, după care toată lumea va vrea acel produs, moda schimbându-se cu o viteză incredibilă.

In acest mediu al modei, daca vrei sa radiezi trebuie sa apelezi la tinuta care te pune cel mai bine in valoare, oferindu-ti in acelasi timp si confort.

Denumirea de rochii cocktail a fost utilizata prima data de Christian Dior, la inceputul anilor 40, referindu-se la rochiile purtate in dupa-amieziile tarzii, spre seara.

Odata pornit acest trend, imaginatia designeri-lor a luat-o “razna”, magazinele promovand tot mai multe produse specifice petrecerilor cocktail. Cresterea acestui trend s-a datorat in mare parte designerilor parizieni si americani, care se aflau intr-o competitie continua.

Scena pe care a luat amploare aceasta moda a implicat cu preponderenta designerii parizieni si americani, care de altfel, se aflau intr-o competitie continua.

In zilele noastre tinuta are puterea de-a face un eveniment mai valoros decat este deja, astfel ca noi cei de la imperiale.ro te ajutam cu o colectie superba de rochii cocktail.