Accesorii par

Accesorii pentru o mireasa ideala

Ziua nuntii este una cu totul si cu totul speciala in viata fiecarei femei. Este ziua in care tu vei fi în centrul atentiei, iar ținuta ta trebuie sa fie perfecta pana in cel mai mic detaliu.

Pe langa rochie, coafura, machiaj și pantofi, o mireasa trebuie sa se preocupe indeaproape si de aranjarea parului intr-o coafura eleganta, realizata cu ajutorul unor accesorii sclipitoare, dar elegante.

Imperiale.ro ofera viitoarelor mirese oportunitatea de a-si alege accesoriul preferat pentru par, dintr-o gama variata de astfel de produse.

Pe site-ul nostru veti gasi diverse modele de tiare, coronite, diademe si accesorii de par ornate cu cele mai rafinate si delicate elemente: cristale, perle si strasuri.

Accesorii pentru o mireasa ideala

Cerceii cu surub sau lungi?

Cerceii sunt  accesorii ce nu ar trebui să iti lipsească. Modelul acestora trebuie să se asorteze cu cel al colierului.

Cerceii candelabru nu pot fi purtati daca ai un colier mare. Acestia merg mai bine fara colier deoarece sunt indeajuns de spectaculosi incat sa atraga toate privirile.

Dacă vrei totusi sa porti şi colier alege mai degraba cercei fini, mici, cu şurub ori un pic mai lungi.

Cum alegi dintre diferite accesorii pentru par?

Bentitele sunt moderne si versatile si se pot impleti creativ in par, fie ca optezi pentru un coc sau o coafura lejera cu bucle.

Poti opta pentru cele batute cu cristale Swarovski sau pentru cele cu perle.

De asemenea, le poti purta chiar si pe frunte pentru un look nonconformist.

Tiarele raman mereu in tendinte, dar daca ti se par prea clasice, poti opta pentru o agrafa in forma de floare, cu care poti prinde voalul la spate.

Cine spune ca trebuie  trebuie sa cheltuiesti o avere pe bijuterii? Daca nu iti permiti diamante, pe site-ul nostru Imperiale.ro poti opta pentru bijuterii accesibile si de efect care vor amplifica frumusetea naturala a oricarei mirese!