Top 3 tipuri de accesorii de par pentru nunta ta

Ziua nuntii voastre trebuie sa fie memorabila si tocmai de aceea o importanta deosebita trebuie acordata si coafurii nu doar rochitei de mireasa.Coafura trebuie sa fie in concordanta cu tematica aleasa dar si cu personalitatea fiecarei mirese. Se observa faptul ca in ultima vreme miresele au optat pentru coafuri cu impletituri fie ca este vorba despre un coc impletit sau un spic mai elaborat. Un plus de rafinament si eleganta este dat de accesoriul de par. Alegerea acestuia nu este deloc de neglijat intrucat va completa look-ul perfect din ziua nuntii. Unele din cele mai cautate si apreciate accesorii de par sunt diademele, coronitele si pieptanul de mireasa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Diadema a fost introdusa in accesorizarea mireselor inca din secolul al XIX-lea. Miresele opteaza pentru aceasta deoarece doresc ca in ziua cea mare sa se simta ca niste regine datorita grandorii date de ea. Diadema se poate asorta la o gama larga de coafuri de mireasa incepand de la cocuri sofisticate pana la buclele lejere.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru miresele care doresc un look mai lejer se recomanda coronitele de mireasa. Fie ca este vorba de coronite din flori naturale sau cu perlute si pietricele, acest accesoriu va completa cu succes aproape orice tip de coafura. Coronitele de mireasa pot fi utilizate la coafurile vintage, boho sau etno indiferent de lungimea parului sau de culoarea acestuia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Un alt accesoriu de par deosebit de delicat si versatil este pieptanul de mireasa. Acesta este foarte indragit de majoritatea mireselor contribuind cu discretie la finisarea unui look conform personalitatii lor. Pieptanul de mireasa poate fi asezat ca piesa centrala sau se poate prinde in lateral sincronizandu-se perfect cu rochia de mireasa.