Accesorizarea rochiei de mireasa

Accesorizarea rochiei de mireasa

Deoarece toate femeile sunt innebunite dupa bijuterii, aceste accesorii nu pot lipsi din ziua nuntii tale.

Cele mai populare metale sunt cele aurii, cele care contin cristale sau perlute in ton cu nuanta rochiei de mireasa. In ceea ce priveste tipul de bijuterie, iti recomandam sa optezi pentru urmatoarele:

– cercei – Daca rochia de mireasa aleasa are bretele, recomandarea noastra este ca singurele accesorii care trebuie existe sunt cerceii, unde acestia pot fi ca lungime mediu sau chiar lungi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Bratari – rochiile fara bretele pot fi accesorizate cu bratari mari, iar cele cu bretele subtiri cu bratari mai delicate. In cazul in care alegi sa porti o rochie cu maneci din dantela sau una cu decolteu barcuta, trebuie sa renunti la aceste bijuterii.

 

– coliere – poti opta pentru un  lantisor fin cu pandantiv mic usor stralucitor la baza gatului.

 

– tiare – daca rochia de mireasa este construita din pietre si crystale, ca accesoriu de par putem opta pentru ceva simplu, delicat cum ar fi o diadema subtire cu accente de crystale/ pietre sau un accesoriu de par cu pieptene ce se poate prinde usor in partea laterala a coafurii.

– brosele – daca rochia este prea simpla, poti adauga o pata de culoare cu o brosa din pietricele sau perlute colorate, aplicata pe centura rochiei sau in par, pe un suport de agrafa.

– daca esti mai o persoana mai nonconformista, poti opta pentru accesorii mari de par cu flori (naturale sau din materiale textile), pene sau fulgi.